Me palvelemme,

kun tarvitset rakennesuunnittelun huippuosaajaa

Insinööritoimisto AlphaP Oy on yhteistyökumppanisi myös vaativissa projekteissa. Toimialueemme ulottuu kaikkialle Suomeen ja asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat kuin rakennusliikkeet. Tutustu monipuolisiin rakennesuunnittelun palveluihimme ja ota yhteyttä.

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on yksi vahvoista osaamisalueistamme. Onnistuneen uudisrakennuskohteen perusta on kustannus- ja energiatehokkaissa, toimiviksi todistetuissa, terveellisissä ja turvallisissa rakenteissa. Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot yhdistettynä kokonaisvaltaiseen osaamiseemme varmistavat laadukkaat ja rakennuskohteeseen soveltuvat rakenneratkaisut. Monipuolinen kokemuksemme erilaisista rakennushankkeista takaa, että projektissa saavutetaan toivottu lopputulos tavoitellussa aikataulussa. Meiltä voit tilata uudiskohteeseesi sekä rakenne- että valmisosasuunnittelua.

Korjausrakennesuunnittelu

Vanhojen rakennusten korjausrakennesuunnittelussa korostuvat monesti vanhojen rakennustapojen tuntemus sekä mahdolliset suojelulliset tavoitteet. Korjaussuunnittelussa yhdistyvät olemassa olevat rakenteet, rakennusfysiikka sekä perinteinen rakennesuunnittelu. Asiantuntemuksellamme varmistamme, että uusien ja vanhojen rakenteiden lujuusvaatimukset ja rakennusfysikaaliset vaatimukset täyttävät nykypäivän standardit.

Ota yhteyttä

Valmisosasuunnittelu

Elementtirakentaminen on varsin suuressa osassa toteutettavissa rakennushankkeissa. Toimiva detaljisuunnittelu sekä ristiriidattomat valmisosasuunnitelmat varmistavat elementtirakenteiden jouhevan asennuksen ja työmaan pysymisen aikataulussa. Meillä on vahva ja pitkä kokemus betonielementtien valmisosasuunnittelusta. Osaamiseemme kuuluu myös puuelementti- ja kuorisuunnittelu sekä laajan yhteistyöverkostomme avulla myös teräs- ja konepajasuunnittelua.

BIM-tietomallinnus

BIM-tietomallinnuksen avulla tuetaan rakennuksen ja rakentamisen suunnittelua projektin kaikissa vaiheissa. Hankkeen eri osapuolten on mahdollista tarkistaa ja ymmärtää helpommin toistensa suunnitelmia sekä varmistaa, että ne ovat keskenään yhteensopivia ja kokonaisuuden kannalta toimivia. Hyödynnämme tietomallinnusta kantavien rakenteiden suunnittelussa.

Ota yhteyttä

Rakennuttaminen ja valvonta

Tarjoamme rakennuttamisen ja työmaavalvonnan palveluita asunto-, liike- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin uudis- ja korjaushankkeissa.

Meiltä saatavia palveluita ovat:

  • suunnittelun valmistelu ja kilpailutus
  • suunnittelunohjaus
  • rakentamisen valmistelu ja urakkakilpailutus
  • rakentamisen ohjaus ja rakennustekninen valvonta

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi. Me olemme rakennesuunnittelun kokeneita ammattilaisia ja autamme tekemään myös sinun hankkeestasi onnistuneen kokonaisuuden!

Alan huippuammattilaiset vain yhteydenoton päässä

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö